Begeleide kanotochten en kanocursus in België ( Ardennen), Frankrijk en Noorwegen
  • Home
  • Kalender
  • Kanovaren
    • kano en kajak school >
      • Kanocursus en instructie vlak water
      • Kano cursus rivier, stromend water of wildwater
      • Kanotrektocht, veiligheid en planning
      • Kajak
    • Begeleide kanotochten, kanotrektochten, kano weekend, uitstappen en afvaarten
    • Familie kano activiteiten
    • Kanoreizen, kanotrektochten en expedities in Noorwegen
    • Workshop kano herstellingen/tuning - peddels maken
    • Onze vloot
  • Kano shop
    • Esquif Kano's uit Canada >
      • Esquif vlak water kano's
      • Esquif polyvalente kano's o.a. prospecteur
      • Esquif Duo kano's voor rivier
      • Esquif solo kano's wildwater
      • Esquif vis kano's
    • Ally vouwkano's in België
    • Gumotex opblaasbare kano's
    • Tweedehands kano's en outdoor materiaal
  • nature & crafts
  • Team building
  • Canad
    • Canad Team
    • Duurzaam reizen, onze trapper levensstijl
    • Latest news
    • Gasten boek
    • Werken bij Canad.be
    • Blog
    • Algemene voorwaarden
  • Contact
    • Inschrijvingsformulier kort kano met Canad.be
    • Cadeaubon
  • FR
    • ENG

Trekking koken of lichtgewicht en gezond koken op trekking. 

MEER INFO & INSCHRIJVEN
Peter's kookrubriek met recepten
In een vorig leven, was Peter kok in een groot hotel. Hij heeft zijn kunnen geëxporteerd naar het buitenleven. Bij al onze activiteiten en reizen genieten van een evenwichtige, gezonde en lekkere keuken. Wij bieden dan ook een paar workshops rond trekking koken.

Cursus Trekking koken
Tijdens kampeeruitstapjes en staptochten is de maaltijd niet enkel belangrijk voor de energie aanvulling, maar ook vaak het moment dat je geniet van je bivak en de omgeving. Een paar kneepjes uit de betere expeditiekeukens met wat ingrediënten uit de natuur zijn dan uiteraard lekker meegenomen… 
Tijdens deze workshop leer je groenten en fruit drogen en koken met gedroogde voeding,Verder staan er heel wat tips over kookuitrusting,
 lichtgewicht en vegetarische ingrediënten op het programma. 
We gaan ook tijd besteden aan menuplanning voor een tocht.
Alternatieven voor brood en broodbeleg, noten, haver en varianten bekijken en proeven.
De maaltijden die we maken bestaan uit ingrediënten die in je rugzak zouden kunnen zitten. Lichtgewicht en gezond koken op trekking. 

Datum 2020: 18 april, 21 juni
MEER INFO & INSCHRIJVEN

Verder organiseren wij ook voor groepen op aanvraag 
  • Koken op kampvuur voor groepen en bedrijven
  • Workshop roken van voeding
Foto
  • Nieuwsbrief
  • Blog
  • Pers
  • Gastenboek
  • Links
Foto
ONZE ANDERE WEBPAGINA'S
  • Norway Outdoors
  • Trappershop
  • Vaderzoon.be
Copyright Canad.be
Algemene voorwaarden
  • TripAdvisor